Logistics και Μεταφορές-Θερμογράφοι με USB 

Όποτε απαιτείται μέτρηση, παρακολούθηση και τεκμηρίωση περιβαλλοντικών παραγόντων όπως θερμοκρασία, υγρασία ή φως, χρησιμοποιούνται καταγραφείς- θερμογράφοι . Η συλλογή της οθόνης είναι απαραίτητη για να είναι σε θέση να προσδιορίσει την κατάσταση μιας αποστολής και, εάν είναι απαραίτητο, να αποσαφηνίσει την υποχρέωση και τα θέματα χρέους. Όχι σπάνια, η συνεπής χρήση σύγχρονων οθονών βελτιώνει γενικά την ψυκτική αλυσίδα ή την εφοδιαστική, καθώς τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα μπορούν να εντοπιστούν και να αποφευχθούν στο μέλλον.

Για αποστολές με πολύ υψηλές τιμές, συνιστούμε την υλοποίηση του καταγραφικού δεδομένων PDF Tem μίας χρήσης (TZ-TempU02) στα logistics σας και θα μπορούσαμε να διαθέτουμε καταγραφικό δεδομένων 30 ημερών / 60 ημερών / 90 ημερών.

Το TZ-TempU02 αναπτύχθηκε ειδικά για την παρακολούθηση ευαίσθητων στη θερμοκρασία προϊόντων σε ολόκληρη την κρύα αλυσίδα. Ενσωματώνουμε τις ρυθμίσεις για συγκεκριμένους πελάτες απευθείας στο εργοστάσιο, έτσι ώστε κάθε καταγραφέας θερμοκρασίας να είναι καλός να βγείτε έξω από το κουτί. Οι ψηφιακοί αισθητήρες μετρούν τη θερμοκρασία με υψηλή ακρίβεια, μαζί με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η διαισθητική ένδειξη LED της κατάστασης καθιστά το TZ-TempU02 μας παγκόσμιο πρότυπο στην εφοδιαστική και την αποθήκευση.

Πιστοποιητικά:

CE, EN12830, GSP, FCC
Θα δίδονται αφού ζητηθούν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΙΑΤΡΙΚΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ

Στον ιατρικό τομέα, σχεδόν όλα τα παρασκευάσματα πρέπει να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται στο ψυγείο. Συχνά απαιτείται μια τεκμηριωμένη και ασφαλής κρύα αλυσίδα, για παράδειγμα για αιμοδοσίες και δωρεές οργάνων. Αλλά επίσης, κατά τον καθαρισμό και την αποστείρωση ιατρικών συσκευών, μαχαιροπήρουνα και δοχείων, η συμμόρφωση με την προδιαγραφόμενη θερμοκρασία πρέπει να τεκμηριωθεί και να διασφαλιστεί.

Πολλαπλών χρήσεων USB Temp & RH Data Logger (TZ-TempU03) Cannbe που χρησιμοποιείται τόσο για παρακολούθηση ψυχρής αλυσίδας όσο και στον τομέα της αποστείρωσης, ιδιαίτερα κατάλληλο για ιατρικά ψυγεία, καταψύκτες και κλιματιζόμενες συσκευασίες στις οποίες αποθηκεύεται μια ποικιλία παρασκευασμάτων. Ένα ελάττωμα στην ψύξη τους θα βλάψει όλα τα παρασκευάσματα – γρήγορες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του είναι απαραίτητες, έτσι ώστε να μπορείτε να αντιδράστε εγκαίρως και να αποφύγετε την απώλεια παρασκευασμάτων.

Πιστοποιητικά:

CE, EN12830, GSP, FCC
Θα δίδονται αφού ζητηθούν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποθήκη και κατάστημα

Η βελτιστοποίηση των διαδικασιών έχει τεράστια σημασία ειδικά όσον αφορά τις βιομηχανικές εφαρμογές. Απαιτούνται συνεχείς μετρήσεις και παρακολούθηση ορισμένων μεταβλητών για την εξασφάλιση ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων καθώς και ενός ασφαλούς και φιλικού προς το περιβάλλον χώρου εργασίας.

Το σύστημα παρακολούθησης T-z LoRa είναι ιδανικό για όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές όπως η κατασκευή και η επεξεργασία χάρη στην ανθεκτική τους φύση. Το σύστημα παρακολούθησης LoRa μπορεί να μετρήσει ακόμη και τις ακραίες θερμοκρασίες και υγρασία και προστατεύεται επίσης από το νερό και τη σκόνη. Η λεπτομερής τεκμηρίωση επιτρέπει ακραίες τιμές καθώς και ενημερωτικές συγκρίσεις θερμοκρασίας.

Το Σύστημα παρακολούθησης LoRa αναφέρει στο σύννεφο T-z σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση και την τοποθεσία κάθε αποστολής ανά πάσα στιγμή. Μόλις μια τιμή πλησιάσει ένα καθορισμένο όριο, θα ειδοποιηθείτε αυτόματα μέσω email ή SMS και θα μπορείτε να λάβετε αντίμετρα. Εάν διακυβεύεται η απώλεια μιας συγκεκριμένης αποστολής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια προληπτική παράδοση και να ενημερώσετε τον παραλήπτη και τον πελάτη πριν φτάσουν τα κατεστραμμένα προϊόντα στον προορισμό τους.

Αυτό που ισχύει για την ίδια την παραγωγή μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στο χώρο εργασίας και στη διαχείριση ενέργειας. Με συνεχή παρακολούθηση των περιβαλλοντικών συνθηκών, μπορούν να ληφθούν κατάλληλα μέτρα για τη βελτίωση της ευημερίας των εργαζομένων, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας και, συνεπώς, το κόστος.

Πιστοποιητικά:

CE, EN12830, GSP, FCC
Θα δίδονται αφού ζητηθούν